Yoga Retreat

na katamaranu 14.05.2022. - 17.05.2022.

Spoj s prirodom, spoj sa nama samima

Priroda je iscjeljujuća. Dovoljno da sjednemo uz vodu ili more, uz drvo ili na travu,
da osjetimo kako se vraćamo sebi.
Retreat nam daje mogućnost da to napravimo na jednom još dubljem nivou.
Osim što nas spaja s prirodom, a posljedično i sa samima sobom, daje nam prostor i vrijeme da uđemo u dublje slojeve opuštanja i otpuštanja svih tereta koje nosimo, a kojih često nismo niti svjesni.


Na sailing retreatu ćemo:

- Biti ćemo svjedoci veličanstvenosti prirode oko nas
- Pokrenut ćemo tijelo
- Utišati um
- Prigrliti sadašnji trenutak
- Svjesno disati i biti
- Osnaživati se
- Družiti se
- Smijati se i
- Inspirirati se

Ujutro ćemo se razbuđivati uz yoga vježbe na prekrasnim plažama na obali; radit ćemo vježbe svjesnog disanja; učit ćemo što je meditacija i kako meditirati.
Navečer ćemo pod zvjezdana na brodu raditi tehnike dubokog opuštanja, Yoga Nidre i pripremati se za iscjeljujući san.
Preko dana ćemo ploviti, zaustavljati se na predivnim mjestima, kupati se, upijati sunce, uživati i Životu!
Njegovat ćemo Zahvalnost za sve što imamo i sve što je.

S kime ćete vježbati i jedriti?

Jassna Luna Jozić bi se jednom riječju mogla opisati kao Tragačica. Po struci je magistra ekonomije i akademska glumica, a po zanimanju učiteljica yoge (TT300), trenerica i coach programa Heal Your Life te Executive Coach AoEC programa.
Osluškujući potrebe svojih klijenata iskreirala je holističku metodu pristupa osobnom razvoju te integrirajući rad s tijelom, umom i emocijama vodi ljude do njihove točke zaokreta, do sretnijeg i ispunjenijeg života.
Iza sebe ima preko 1.000 sati rada s klijentima kroz individualne sesije, joga satove, predavanja i radionice te s velikom ljubavlju i strašću pomaže klijentima da pronađu svoje dobro mjesto.
Luna je i strastvena zagovornica zdravog načina života koji osim zdrave prehrane i redovite tjelovježbe, podrazumijeva i pozitivan pristup životu koji proizlazi iz ljubavi prema sebi - kao ultimativnoj istini za sretniji i ispunjeniji život.
Više o njoj možete naći na: www.dobromjesto.hr


Tanja Dinter Vidaković je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajnerica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem.
Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu.
Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje, planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje.
Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva ali i odgovorna.

Cijena programa po osobi: 980 €
Cijena programa po kabini: 1.860 €

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja, pa i pozitivnog testa na Covid-19 jer uplaćeni novac ne vraćamo.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: