Užitak unutarnjeg mira

Katamaran 25.06.2022. - 28.06.2022.

Retreat Užitak unutarnjeg mira

Unutarnji mir je užitak sam po sebi. Ako ga nemamo dovoljno ili nam ga okolnosti narušavaju, odvajamo se od dubokih užitaka i život gubi boju. Pa kažemo: Samo još dok ovo prođe...

Bez obzira na to što se događa izvan nas, naš unutarnji mir bi trebao biti naše sigurno mjesto. U tom mjestu imamo sebe, iz tog mjesta živimo svoj autentični život.

Retreati u prirodi su najbolja mjesta za susret s tim svojim dijelovima. Uz pomoć prirodnih ljepota i mira same prirode, lakše ćemo dosegnuti taj osjećaj, to stanje bivanja, stvarni užitak bivanja.


Program 

Program je osmišljen tako da lagano i nježno uranjamo u sebe, povezujemo se sa sobom i drugima, osjećamo dublje. Na fiziološkoj razini, riječ je o suptilnoj regulaciji nervnog sustava. Učimo tehnike kojima si možemo pomoći ostati u tom miru kad se s retreata vratimo u izazove svakodnevnog života.

Program je namijenjen i početnicama i iskusnijim praktičarkama osobnog razvoja.
Koristit ćemo iskustvene vježbe, ples, pokret, meditacije i nešto hrane za um: kratka teorijska objašnjenja, mini predavanja.

Cilj nam je osjetiti užitak bivanja u sebi te pokrenuti se ka tome da život dobije jaču boju.

Što je uključeno u cijenu?

- 3 dana najma luksuznog katamarana Bali 4.1

- Dvokrevetne kabine-bračni ležaj s vlastitim sanitarnim čvorom, ručnici i posteljina
- Svakodnevna praksa osobnog razvoja
- Doručak i ručak na brodu
- Gorivo
- Troškovi marina, ulaznica u NP Kornati
- Predavanje u praksi: "Osnove jedrenja i vjetra"
- Skipper
- Uživanje u netaknutoj prirodi, otocima i moru

Što nije uključeno u cijenu?

- Transfer do i od polazišne marine

- Večere u lokalnim konobama
- Osobni troškovi

S kime ćete ploviti?

Nadja Skazlić je autorica i voditeljica škole osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja osmu godinu.
Praktičarka je tjelesnoorijentirane integrativne prakse te u završnoj edukaciji za zvanje savjetodavnog terapeuta tjelesnoorijentirane integrativne psihoterapije (5. i 6. godina učenja). Certificirana je voditeljica sistemskih konstelacija.
Voditeljica je i autorica brojnih retreata u prirodi, do sad više od trideset, što kraćih, što tjednih.
Praktičarka je T.R.E.® (Tension and Trauma Releasing Exercises).
Učiteljica je razredne nastave, poduzetnica trideset godina.
Također, tu su brojne edukacije iz somatike, tjelesnih praksi, poduzetništva, managementa, leadershipa. Više o Nadji - www.nadja.hr

Tanja Dinter Vidaković je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajnerica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem.
Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu.
Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje, planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje.
Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva ali i odgovorna.

Cijena programa po osobi: 1.150 €
Cijena programa po kabini: 2.200 €

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja, pa i pozitivnog testa na Covid-19 jer uplaćeni novac ne vraćamo.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: