Reconnect yoga & Sailing retreat

na jedrilici  21.08.2021. - 28.08.2021.

Odvažite se na potpuno drugačije iskustvo putovanja


Reconnect yoga & sailing retreat na jedrilici povesti će vas na putovanje morem i istraživanje prirodnih ljepota oko, ali i unutar sebe, kako bismo (ponovo) uspostavili vezu sa svojim srcem
te uravnotežili svoje tijelo, um i duh.

Netaknuta priroda daleko od konvencionalnih turističkih ruta potaknuti će vas da uronite u umirujuću praksu joge i meditacije, stvorite temelje za izgradnju zdravih životnih navika, povežete se sa svojim tijelom te stvorite prostor za integraciju potpuno drugačijeg, osobnog iskustva.

Ploveći morem, odmoriti ćete um i oči u beskrajnom plavetnilu, osluškivati ćete vjetar i govor prirode, uroniti ćete u sebe te ponovo uspostaviti vezu s najvažnijom osobom na svijetu - sa sobom.

Kada plovimo morem i prepustimo se prirodi, naše tijelo se samo počinje obnavljati iznutra i izvana. Puna jedra dati će vam vjetar u leđa da zakoračite van ograničenja vlastitih uvjerenja
i iskusite unutarnji mir u cijelom svom biću.

Što je uključeno u cijenu?

 • All inclusive yoga & sailing retreat na jedrilici u dvokrevetnim kabinama
 • 7 dana najma jedrilice 
 • Svakodnevni satovi Serenity flow yoge, vježbe disanja i meditacije sa certificiranom učiteljicom
 • Masaža vrata i ramena za vrijeme jogijske prakse
 • Zajedničko pripremanje svježih mediteranskih vegetarijanskih obroka i napitaka
 • Iskustvena radionica: "Kako pomoću jednostavne dnevne rutine potaknuti metabolizam i poboljšati probavu?"
 • Predavanje: "Osnove jedrenja i vjetra"
 • Skipper
 • Ručnici i posteljina na brodu
 • Uživanje u netaknutoj prirodi, otocima i moru
 • Profesionalni fotograf

Kako izgledaju satovi Serenity flow yoge na jedrilici?

Zamislite da čim otvorite oči vidite more svugdje oko sebe, a onda dan započnete laganim razbuđivanjem tijela kroz tjelovježbu i vježbe disanja... zatim uživate u moru, netaknutoj prirodi, kupanju, možda i delfinima ☺ pa u suton pozdravite dan opuštanjem kroz meditaciju i dubinsko istezanje za ugodan i miran san.

Dođite i osjetite čaroliju smirivanja uma kroz svjesnost daha i pokreta. Serenity flow yoga bazira se na usklađenosti daha i pokreta. Kreativno složene sekvence u kombinaciji s usklađenim dahom kao rezultat stvaraju tijek, protočnost (flow) unutar tijela i uma. Na Serenity flow satovima iskusit ćete fluidne sekvence i asane kojima ćete lagano istegnuti cijelo tijelo te rasteretiti um od svakodnevnih briga.

Sat ćemo započeti s vježbama disanja, a zatim uroniti u pokret... koji ćemo svaki put istražiti kroz drugačiji slijed asana, a završiti ćemo s dubokim opuštanjem i kratkom introspekcijom.

Satovi su prilagođeni svim razinama vježbača.

Jelena Janković je certificirana učiteljica Vinyasa joge (TT200) te certificirana učiteljica pranayama (jogijske tehnike disanja). Nakon dugogodišnjeg profesionalnog bavljenja plesom, svoju vezu sa tijelom kroz pokret nastavila je graditi kroz vinyasa stil joge. Satovi koje vodi imaju poseban potpis fluidnih sekvenci s naglaskom na osvještavanje tijela i osjećaja unutar tijela.

Jelena je također mentor i trenerica za osobni i profesionalni razvoj. Završila je diplomski studij Upravljanje ljudskim potencijalima, a želju za dubljim razumijevanjem funkcioniranja ljudi ostvarila je kroz studij Transakcijske analize, Neurolingvističkog programiranja te brojnih drugih edukacija iz područja psihologije. Posjeduje višegodišnje korporativno iskustvo u osmišljavanju i provođenju individualnih i grupnih programa u području razvoja komunikacijskih vještina, timskoj suradnji i motivaciji djelatnika, upravljanju stresom i promjenama. Jelena je također ljubiteljica planinarenja i boravka u prirodi.


Reconnect yoga & sailing retreat je za vas ako:

 • vam je dosta gradske buke i unutarnje buke u glavi koja vam ne dopušta da se istinski opustite i imate mir u sebi
 • želite postaviti temelje za nove i zdrave životne navike
 • želite ponovo uspostaviti vezu sa svojim tijelom te naučiti osluškivati potrebe i signale koje vam šalje
 • želite uživati punim plućima