Moj uspjeh

Sjeverni Jadran katamaranom 17.09.2022. - 20.09.2022.

Idemo na putovanje prema uspjehu

Promatrate sebe i vidite kako život prolazi a uspjeh nikako da ostvarite? Sve što radite završi neuspješno? Čini vam se da su svi oko vas vrlo uspješni a vi kao da ste u nekoj sjeni? Vrtite se u začaranom krugu? Odlučile ste se da ćete nešto promijeniti ali nikako da se pokrenete?
Želite promijeniti karijeru ali ne znate kako?
Vaš trenutni način života nije ono što ste željele i o čemu ste maštale?

Sada imate priliku krenuti na putovanje prema uspjehu. Znanstvenici su otkrili da gledanje u plavo more mijenja frekvenciju naših moždanih valova i dovodi nas u blago meditativno stanje. Naše misle se tada bistre i kreativnije pristupamo nekom problemu ili ideji. Zvuk povjetarca i valova doprinose našem umirenom stanju pa se lakše fokusiramo na ono što je bitno. Zato je idealno da se baš na moru upustite u avanturu zvanu "Moj uspjeh".


Program:

Program primjenjuje koncepte pozitivne psihologije i sportske psihologije, usmjeren na Vaše osvještavanje, učenje i ostvarivanje. Naučit ćete neke od načina kako identificirati male promjene koje mogu stvoriti velike razlike u Vašem životu. Koristit ćemo korisne alate i vježbe kako biste ono što naučite primijenile u praksi. Riječ je o moćnom alatu za ostvarivanje života kakav želite živjeti - postanite vlasnik svog života.

Očekujte puno od našeg putovanja, jer puno ćete i dobiti. Radionice su većinom interaktivne i zabavne, pune primjera iz prakse i korisnih savjeta. Iako radimo u grupi, vi samostalno dolazite do vlastitih zaključaka i učite na vlastitom primjeru. Radite planove samo za sebe. Ostvarive planove.

Teme koje ćemo obrađivati:
1. Uspjeh - što je za mene uspjeh?
2. Motivacija - što me motivira?
3. Strast i upornost - znam li da ih imam?
4. Moja perspektiva - kakva je?
5. Unutarnja kritičarka - koliko je glasna?
6. Buduća "ja" - kakva je?
7. Promjena smjera (karijera, privatni život) - kako i kada?
8. Plan za uspjeh - imam ga!

Jeste li spremne krenuti na ovo uzbudljivo putovanje? Wooow, mi jesmo i veselimo se da ćemo zajedno putovati :)

Naše putovanje ne završava iskrcajem s broda, nastavljamo se družiti svaka dva tjedna u trajanju od 30-45 minuta (besplatan individualni coaching za svaku polaznicu) sve do kraja godine. Na taj način želimo osigurati da ovaj program ima dugotrajan učinak.


Što je uključeno u cijenu?

 • 3 dana najma katamarana - dvokrevetne kabine - bračni ležaj
 • Ručnici i posteljina na brodu
 • Gorivo
 • Troškovi marina i vezova
 • Turističke pristojbe
 • Svakodnevne radionice
 • Doručak i ručak na brodu
 • Predavanje u praksi: "Osnove jedrenja i vjetra"
 • Skipper
 • Uživanje u netaknutoj prirodi, otocima i moru

Što nije uključeno u cijenu?

 • Put/transfer do i od broda
 • Večere po izboru u lokalnim konobama
 • Osobni troškovi


S kime ćete ploviti?

Dr.sc. Morena Mičetić Fabić  je certificirana Academic Life Coach trenerica (CTEDU, USA), mentorica i motivatorica, doktorica znanosti, uspješna poslovna žena i majka.
Sve što je na svom putu prema uspjehu zamislila - to je i ostvarila, usprkos ili baš zahvaljujući tome što joj je život na tom putu postavljao razne prepreke i izazove. Slijedila je svoje ideje i snove, nije slušala druge, baš kao u poznatoj priči o gluhoj žabi. Uvjerena da svi možemo puno više nego što mislimo i ono što nas okolina uvjerava, a kako bi znala pomoći drugima, ovladala je tehnikama coachinga te se redovito usavršava u području coachinga i mentoriranja.
Svoje bogato privatno i poslovno iskustvo stavlja u funkciju pomaganja drugima, prvenstveno ženama i mladima. Djeluje pri Centru za osobni razvoj i edukacije GENiUM.
www.facebook.com/Smart-Weekend-by-Morena

Tanja Dinter Vidaković je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajnerica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem.
Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu.
Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje, planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje.
Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva ali i odgovorna.

Cijena programa po osobi: 990 €
Cijena programa po kabini: 1.880 €

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja, pa i pozitivnog testa na Covid-19 jer uplaćeni novac ne vraćamo.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: