Empowered Woman Retreat

na jedrilici  30.07.2022. - 06.08.2022.

Otkrijmo zajedno koliko smo jake
Retreat samo za žene

Probudite u sebi žensku energiju, nježnost, intuiciju i povežite se sa svojim tijelom kako bi u njemu doista i uživale. Otkrijte moć koju držite u svojim rukama i podsjetite se koliko smo jače kad se udružimo i međusobno podržimo jer se tako iscjeljujemo i razvijamo brže i intenzivnije.

Voda čisti, teče, obnavlja, prima i predaje se. Voda je protočnost (flow) i prilagodba. Ona vodi naše emocionalno tijelo, naše duboke osjećaje, intuiciju i znanje kroz spoznaje koje dolaze iz duše. Na ovom retreatu prisjetit ćete se tog znanja i kroz transformativnu moć vode i snagu grupnog rada ponovo pronaći izgubljene ili zaboravljene djeliće sebe.

Kroz 7 dana jedrenja otocima Šibenskog arhipelaga istraživat ćemo čari prirode, povezivati se s elementom vode u sebi i oko sebe te uroniti u sebe, svoje biće i svoju nutrinu...
kako bi se iscijelile, regenerirale...


Što možete očekivati?

Kroz vođenu Kakao meditaciju uz ispijanje ceremonijalnog kakaa, uronit ćete u prostor vlastitog srca i srčane čakre uz podršku ove nježne biljke učiteljice. Kakao je biljka učiteljica koja dolazi iz tradicije naroda Maya. Zrno Theobroma Cacao ( na grčkom theo - bog i broma - hrana ) sadrži preko 1200 kemijskih gradivnih komponenti te zbog toga predstavlja farmakološki najkompleksniju hranu u prirodi. Određene aktivne komponente proizvode "pozitivne" emocije, pa se tako za kakao smatra da otvara srce i put transformaciji kroz ljubav prema sebi.

Na Empowered Woman Retreat-u, pit ćemo Brazilski organski ceremonijalni kakao 𝙳𝙴𝚄𝚂𝙰 𝙳𝙾 𝙲𝙰𝙲𝙰𝚄 koji dolazi sa malih tradicionalnih organskih kakao farmi i za njega se brinu super srčani lokalci afro-brazilci. Cijeli proces je blagoslovljen molitvama i predanošću proizvodnji kakaa za ceremonijalne svrhe.
Povezivat ćemo se sa svojim tijelom kroz meditaciju u pokretu kao i kroz vježbe za opuštanje prostora zdjelice kako bi probudili i pojačali žensku energiju u tijelu.
Svako jutro započet ćemo meditacijom i pranayamama - vježbama disanja za jačanje pluća, energetsko čišćenje i obnavljanje energije.
Večernja ceremonija Fluid Motion: meditacija u pokretu, utjelovljenje elementa vode unutar svog tijela, povezivanje s vodom i svim tekućinama u sebi, osjećanje vlastitog tijela kroz svjesni pokret kako bi se povezali sa svojom senzualnošću i ženstvenošću. Pripremite haljine ili suknje za ovaj divan događaj ;)
Na ovom retreatu iskusit ćete različite vrste i meditacijske tehnike s kojima ćemo započeti dan nakon jogijskih vježbi disanja. Ako do sada niste imali svoju praksu meditacije, ovaj retreat je idealna prilika da naučite i odaberete način meditacije koji vam najviše odgovara te uvede meditaciju u svoju dnevnu rutinu.
Retreat je duboko iskustvo poniranja u vlastite dubine i rada na sebi. Svatko sa sobom donosi svoju priču koja je na više načina isprepletena sa pričama drugih sudionika, no to nam preostaje tek otkriti.


Tko će vas voditi kroz program?

Jelena Janković je mentor i trenerica za osobni i profesionalni razvoj. Jelena je također certificirana učiteljica Vinyasa joge (TT200), Theta healing praktičar te certificirana učiteljica pranayama (jogijske tehnike disanja).
Nakon dugogodišnjeg profesionalnog bavljenja plesom, svoju vezu sa tijelom kroz pokret nastavila je graditi kroz vinyasa stil joge, a ples usmjeriti u svrhu terapijske . Satovi yoge koje vodi imaju poseban potpis fluidnih sekvenci s naglaskom na osvještavanje tijela i osjećaja unutar tijela.

Završila je diplomski studij Upravljanje ljudskim potencijalima, a želju za dubljim razumijevanjem funkcioniranja ljudi ostvarila je kroz studij Transakcijske analize, Neurolingvističkog programiranja te brojnih drugih edukacija iz područja psihologije. Posjeduje više od 10 godina korporativnog iskustva u području zapošljavanja, selekcije, razvoja karijere te osmišljavanju i provođenju individualnih i grupnih programa u području razvoja mekih vještina u poslovnom okruženju. Provodi razvojne programe u tvrtkama; individualne i grupne coaching procese, radionice na temu upravljanja stresom i emocijama, komunikacijske vještine, motivacija, timska suradnja...

Za više informacija popratite:
https://www.facebook.com/jelena.jankovic.925602
https://www.facebook.com/dobravibrabyjelena
https://www.instagram.com/jelena_jankovic_jj/?hl=hr

Tanja Dinter Vidaković  je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajne rica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem. Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu. Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje. Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva, ali i odgovorna. 


Ovaj program je za vas ako...

 • Se želite povezati, probuditi i njegovati svoju žensku energiju
 • Uspostaviti ili ojačati vezu sa svojim tijelom
 • Želite iskusiti i naučiti različite vrste meditacije

Što je sve uključeno u cijenu?

 • Smještaj na brodu u dvokrevetnoj kabini
 • Cjelokupni program: meditacije, pranayame-jogijske vježbe disanja te ostale tehnike i vođeni rad na sebi

 • 1 proces vođene introspekcije

 • 1 na 1 - 1 individualni razvojni razgovor

 • Ceremonijalni kakao za kakao meditaciju 

 • Predavanje uz praksu: osnove vjetra i jedrenja
 • Najam jedrilice, boravišne pristojbe

Što nije uključeno u cijenu?

 • Put/transfer do broda (Split)
 • Gorivo i trošak vezova/marina (cca 80-100 € po osobi)
 • hrana i piće (cca 80-100 € po osobi)
 • večere po izboru u lokalnim konobama 

Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj kabini: 1.835 €
Popust last minute (do 17.07. ili do popunjavanja mjesta) 1.500 €!

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: