Moj business autoportret

program za žene 03.09.2022. - 06.09.2022.

Kroz principe transakcijske analize 

Izradite svoj business autoportret na jedrilici - na jedrilici - u prirodnom okruženju i morskoj klimi, odvojeni od svih šumova i smetnji, izvan ureda i svakodnevnice, dubinski upoznajte sebe i inspirirajte se vlastitim snagama, talentima i vještinama.

Individualni rad u grupi od max 6 polaznica!

Dobro je poznato da mi u biznisu funkcioniramo onako kako smo sazdani - od naših uvjerenja koje smo kreirali u ranom djetinjstvu, preko naših internih pokretača pa do komunikacije kojom izražavamo svoja unutrašnja ego stanja, samopouzdanje i sl. Naši "driveri", naše zabrane, naše mišljenje o sebi i skup naših vrijednosti utječe na to kako ćemo funkcionirati osobno i poslovno, a sve neposredno utječe na naš osobni imidž i profesionalni uspjeh te zadovoljstvo životom i poslom.

Samosvijest, poznavanje razloga zašto u poslu reagiramo kako baš tako kako reagiramo, zašto nas neke stvari ljute, a zašto nam ponekad nedostaje moći i utjecaja da postignemo ciljeve, zašto se nekad povučemo, a nekad burno reagiramo, što su nam okidači, kakav imamo utjecaj na druge, sve je to dio našeg osobnog psihološkog autoportreta. Vrijeme u kojem žena sama sebi krči put i ne ide utabanim stazama zahtjeva od nje skidanje slojeva uvjerenja i obrazaca ponašanja nakon kojih ona (p)ostaje točno onakva kakva je danas potrebna svijetu - jedinstvena i originalna te sa svim svojim talentima i vještinama autentična. Posebno je važno da se kao takva oslanja na sebe i vlastite resurse.

Postoje dijelovi nas koji nas koče u samoostvarenju. Vrijeme je da ih otkrijemo i okrenemo sebi u korist. Transakcijska analiza zaista nudi jednostavne alate kako bismo život učinili lakšim.

• Osjećate li da je došlo vrijeme da upoznate vlastita uvjerenja, vrijednosti, unutarnje pokretače i kreirate nacrt vlastite ličnosti?
• Jeste li spremne samouvjereno voditi svoje klijente kroz tajne komunikacije u prezentaciji i prodaji? 
• Želite li naučiti kako samosvjesno upravljati svojim snagama i primijeniti ih u komunikaciji i leadershipu?


Teme kojima se bavimo na radionici:

  • Moji driveri - što me najviše pokreće, motivira i zašto baš to
  • Moja Ego stanja - kako u meni žive principi mog Unutarnjeg Roditelja, mog Odraslog, mog Djeteta
  • Moja moć uvjeravanja - moja verbalna, neverbalna komunikacija, kakav mi je glas, kakva mi je retorika
  • Samopouzdanje u biznisu - kako određujem cijenu, kako prodajem, pregovaram, kako rješavam konflikte
  • Egogram i Psihogram - kako ja vidim sebe, a kako me vide drugi

  • Životne pozicije - znam li prepoznati kod sebe i klijenta/poslovnih partnera u kakvom smo odnosu


Termin radionice: 3.- 6. rujna 2022.

Nakon radionice polaznice će:

  • Imati svoj vlastiti vlastiti business autoportret kao podlogu za uspješnije kreiranje poslovnog i privatnog života
  • Povećati osobnu samosvijest te na osnovu tih uvida ulaziti u odnose ( tzv. Transakcije)
  • Imati smjernice kako ispravno odgovoriti u privatnim ili poslovnim situacijama u skladu sa svojom autentičnom osobnošću
  • Osvijestiti svoje vrijednosti te u skladu s njima kreirati vlastite poslovne suradnje i business ciljeve

Cijena uključuje:

• 3 dana najma jedrilice - dvokrevetne kabine - bračni ležaj
• Ručnici i posteljina na brodu
• Gorivo
• Troškovi marina i vezova
• Turističke pristojbe
• Svakodnevne radionice "Moj Business Autoportret"
• Doručak i ručak za 3 dana (3 polupansiona)
• Skipper
• Uživanje u netaknutoj prirodi, otocima i moru
• Posjeta otocima Krku, Rabu i Cresu

Cijena ne uključuje:

• Put/transfer do i od broda
• Jelo i piće van planiranog programa
• Osobni troškovi

S kime ćete ploviti?

Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područja retorike, komunikacijskih, pregovaračkih vještina te leadershipa. U svojoj 20-godišnjoj praksi održala je preko 1000 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku Moć uvjeravanja koji je 2016. izdan u drugom izdanju. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama, a iskustva iz pretežno njemačkog poslovnog okruženja rado prenosi domaćim poslovnim ljudima. Od 2012. bavi se i life te business coachingom. Certificirani je poslovni coach od 2013. godine, članica je Hrvatske udruge za coaching HUC i aktivno pridonosi ugledu coachinga kao profesije u društvu. 2017. godine dobila je nagradu hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Certificirani je praktičar za transakcijsku analizu. 2018. izdala je svoj prvi roman "Drugi peron četvrti kolosijek".

Silvija Podoljak je stručna specijalistica ekonomije, trenerica poslovnih vještina, intuitive & success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja turizma, komunikacija, poslovanja, profesionalnog i osobnog razvoja. U svom bogatom 18-godišnjem iskustvu, u turizmu na rukovodećim pozicijama, stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji. Autorica je brojnih radionica na području osobnog i profesionalnog razvoja. Voditeljica je brojnih projekata iz kojih je obilježava niz suradnji s eminentnim stručnjacima. Članica je Hrvatske udruge za Coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje. U 2019. i 2020. godini educira se u Nizozemskoj i stječe certifikate Practicing Coaching Mentoring Trains i Practicing trainership training.

Tanja Dinter Vidaković je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajnerica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem.
Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu.
Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje, planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje.
Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva ali i odgovorna.

Cijena programa po osobi: 1.400 €

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja, pa i pozitivnog testa na Covid-19 jer uplaćeni novac ne vraćamo.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: