Buđenje ljubavi u sebi

na jedrilici 07.09.2022. - 10.09.2022.

Pronađi ljubav u sebi kako bi je mogla primiti i dati


Kako voljeti sebe - nitko nam nije pokazao. Kako biti nježan prema sebi kada je teško? Dopustiti sebi da otugujemo, prihvatimo, razumijemo. Da je snaga biti nježan, osjećajan, empatičan. Mnoge od nas dobar dio života provele su ili provode u tome da se osuđuju i ne prihvaćaju. Želimo se popraviti, izmijeniti, biti poput nje ili njega. Gdje smo tu mi?
Gdje sam tu Ja?

Buđenja ljubavi u sebi.
Program je namijenjen ženama jer vrijeme je da se zavolimo!
Osjećate li se preopterećeno, iscrpljeno, kao da ste u začaranom krugu? Osjećate li da ste spremni napraviti promjenu i pritisnuti reset gumb u vašem životu?
Potrebno vam je novo iskustvo u novom okruženju.

Odaberite četverodnevni program - Buđenje ljubavi u sebi na jedrilici. 

Voljeti sebe, ultimativna je snaga i moć svakog čovjeka, Voljeti sebe na onaj najčišći način iz srca. Da si dopustiš da si upravo ovakav/ovakva u ovom trenutku. Da takva živiš i dišeš i da drugima oko sebe dopustiš isto. Poštuješ i sebe druge. Voljeti sebe, živjeti prisutno u svome tijelu. Osjetiti svoje osjećaje, primijetiti svoje misli. Biti nježna prema sebi i kada je onaj kritičar najglasniji. Osjećati svoje potrebe. Dopustiti sebi živjeti sa svim onim i vrlinama i manama koje imam u sebi. Biti ih svjesna, prihvatiti ih i sa tog mjesta raditi promjenu. Razvijati suosjećanje prema sebi. Sve ovo razvijamo unutar sebe. Vanjski podražaji dati će nam kratkoročan osjećaj zadovoljenja potrebe za ljubavlju, nježnosti, radosti. 

Što možete očekivati na retreatu?

Program je osmišljen tako da se na nježan način prepustite svojoj autentičnosti i jedino što se od vas traži jest fleksibilnost uma i aktivno sudjelovanje. Pomoći će Vam da istražite svoje misli, tijelo i duh i zaista osjetite i primijetite što se tamo odigrava. Uz podršku mora i vjetra dopustiti ćemo sebi da budemo svoje. Grupna podrška na putu spoznaje da nismo usamljene u svome iskustvu, daje nam snage da dublje zaronimo u sebe i prihvatimo sve ono što smo potisnuli, ignorirali, odbacili, sve one dijelove sebe koje smo obezvrijedili jer smo smatrali da nam oduzimaju moć i da nas čine slabima.

Ovaj retreat je za vas jer želite:

- preuzeti kontrolu nad svojim mislima i osjećajima
- razviti ljubav i nježnost prema sebi
- otpustiti stres, žaljenje, tjeskobu, krivnju, bijes
- odvojiti malo vremena za sebe kako bi osjetili unutarnji mir i uživanje u sadašnjem trenutku

Ponuda uključuje:

- 4 dnevni program Buđenje ljubavi u sebi
- Jutarnje rituale disanja Ritma daha
- dnevne grupne coaching radionice
- alate za razvijanje osobne prakse koja će vam pomoći u svakodnevnom životu
- radionica - "Emocije moje drage"
- vođene meditacije pored mora
- večernja okupljanja uz dijeljenje u kojem stvaramo ženski krug podrške
- tips & tricks kako se nositi sa stresnim situacijama

Odlazite sa:
- snimljenim audio-meditacijama namijenjenim podršci u procesu nakon retreata
- priručnikom i radnom bilježnicom u PDF- u

Arhetip čarobnice pratit će nas na ovom Retreatu jer smo toliko toga do sada u životu "iščarobirali". Čarobnica je prirodni trgovac i ona ne prodaje robu već iskustvo posjedovanja magije. Ona će nas pridržati u elementu vatre koji nam nosi vrijeme u kojem se retreat održava i moru po kojem plovimo. I u čaju koji pijemo tijekom cijelog retreata.

Radujem Vam se svima!

Malo o mindfulnessu

"Svakog se jutra iznova rađamo. Ono što danas radimo je najvažnije. "

Trenutak u kojem svjesno promatramo svoje misli ili ponašanje je trenutak kada smo svjesni ili mindful. Tek kada se maknemo iz poznatog okruženja, možemo se početi odmarati i sebe gledati drugim očima. Tijekom retreata upoznat ću vas tehnikama i alatima koje će biti usmjerene na buđenje ljubavi prema sebi, njegovanju mira i suosjećanja te stvaranja vlastitih granica. Istraživat ćemo što znači biti pažljiv prema sebi. Imat ćete priliku iskusiti praktičnu primjenu mindfulnessa u svakodnevnom životu. Na ovaj način ćete razviti svoju sposobnost življenja u trenutku.

Tko će vas voditi?

Dubravka Fazlić, dipl. oec., terapeutska savjetnica, poduzetnica i učiteljica mindfulnessa. Karijeru sam počela graditi u obiteljskoj tvrtki koja je u to vrijeme bila vodeća proizvodna tvrtka u segmentu pekarstva. Ekonomski fakultet, izazovni duh i životne okolnosti dovele su me do rada u vodećim ugostiteljskim tvrtkama, gdje sam bila konzultant i menadžer. No, višegodišnji nebrojeni radni sati te ubrzan i stresan način života doveli su me i do burnouta, 37 kilograma viška i potrebe za promjenom. Okrenula sam se radu na sebi i upoznavanju sebe na drugim, dubljim razinama, što je rezultiralo promjenom karijere. Urođene komunikacijske i liderske vještine izbrusila sam kroz niz edukacija i postala terapeutska savjetnica, Coach i NLP trener i Mindfulness Trenerica. Moje savjete i kolumne možete čitati na portalima Sensa, Sretna Žena, Ljepota i Zdravlje, ...


Tanja Dinter Vidaković je skiperica s dugogodišnjim iskustvom jedrenja. Iako po zanimanju grafička dizajnerica, ljubav prema moru i jedrenju je nadvladala, pa se od nedavno bavi samo jedrenjem. Završila je mnoge tečajeve, kako jedrenja, tako i sigurnosti na moru. Sudjeluje na mnogim regatama tijekom sezone kao skiperica i član posade. Sudjelovala je u osnivanju i skiperiranju ženske jedriličarske posade The Sponzoruše i skiperirala za mnoge charter tvrtke u Hrvatskoj. Jedrila je u Hrvatskoj, Italiji, Francuskoj, Grčkoj, Gibraltaru i čitavom Mediteranu. Govori odlično talijanski i engleski, a osim jedrenja voli i skijanje planinarenje, vrt, scooter, putovanja i plivanje. Kreativna je, komunikativna, snalažljiva, strpljiva, ali i odgovorna.

Cijena programa po osobi u dvokrevetnoj kabini: 1.500 €

Savjetujemo da napravite putno osiguranje koje pokriva otkaz putovanja.

Zanima li vas ovaj program, javite nam se i poslati ćemo vam više informacija: